Un nen de cinc anys mor ofegat en quedar atrapat per un braç en una piscina privada de Reus

Archivo / Arxiu

Un nen de cinc anys ha mort ofegat avui en una piscina comunitària de la zona de Mas Iglesias, a Reus, a la província de Tarragona. El menor ha estat traslladat aquest migdia a l’hospital Universitari Sant Joan de Reus després de quedar atrapat per un braç en un mecanisme de la piscina, publica 20 Minuts. Segons aquest mitjà, han estat els pares els encarregats de treure de l’aigua en estat crític. Els pares també han hagut de rebre atenció mèdica en patir un quadre d’ansietat. El succés s’ha produït al carrer Maria Mercè Marsal Serra, de la capital de la comarca del Baix Camp. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre l’emergència i va intentar reanimar el menor, sense aconseguir-ho. Quatre patrulles de la policia catalana van acudir al lloc per començar la investigació sobre els fets.

Port de Tarragona