Un polissó que viatjava en el tren d’aterratge d’un avió de Kenya Airlines mor en caure a un jardí de Londres

El cos d’un home que es presumeix que viatjava a l’habitacle del tren d’aterratge d’un avió comercial de Kenya Airways ha estat trobat mort en un jardí d’un habitatge de Londres ahir diumenge. El cos va caure a poca distància d’un home que prenia el sol al jardí, publica BBC. El testimoni va afirmar que va sentir com un brunzit que li va fer mirar per la finestra i veure el cos i les parets properes al jardí ensangonades. L’avió va aterrar minuts després a l’aeroport de Heathrow.

La Metropolitan Police de Londres va afirmar que responsables de la línia aèria no van detectar res estrany en el vol, que durava nou hores, tot i que sí es va trobar una bossa amb menjar i beguda en l’espai on queda replegat el tren d’aterratge de l’avió. No és la primera ocasió en què es produeix aquest fet insòlit, ja que, a més de la perillositat que comporta caure quan es desplega el tren, les baixes temperatures sota zero que han de suportar durant moltes hores fa gairebé impossible arribar amb vida.

Port de Tarragona