Una veïna de Llorenç del Penedès ha mort en un accident de trànsit a Vilafranca del Penedès

SCT

U.G.V., de 69 anys i veïna de Llorenç del Penedès va morir ahir, diumenge en un xoc frontal entre dos cotxes a l’N-340 a Vilafranca del Penedès. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el succés va passar al quilòmetre 1.213, d’aquesta via. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.54 hores. La víctima era la passatgera d’un dels turismes. Els dos conductors van resultar ferits de poca gravetat i van ser traslladats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Amb aquesta ja són 78 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Es van activar quatre patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers que van fer tasques d’excarceració i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La carretera va estar tallada durant quatre hores.

Port de Tarragona