Mor un motorista accidentat diumenge a Arenys i el conductor d’un turisme avui a Caldes de Malavella

Estat en el que ha quedat el cotxe implicat en l'accident mortal de Caldes. / Xavier Pi

Dues víctimes mortals s’han produït a les últimes hores a les carreteres catalanes. El primer dels successos mortals va tenir lloc la nit de diumenge a la carretera N-II, a Arenys de Mar, quan un turisme i una motocicleta van xocar per envestida. Com a conseqüència de l’impacte R.G.G., un veí de Sant Vicenç de Montalt, que conduïa la moto, va quedar ferit molt greu i va ser ingressat a l’hospital Germans Trias de Badalona, on va morir ahir dilluns a la tarda. En el mateix accident va resultar ferida la conductora del turisme, que va ser traslladada a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Accident mortal a Caldes de Malavella

Una persona morta i una altra ferida molt greu és el resultat d’un accident de trànsit entre un cotxe i un camió de gran tonatge que ha tingut lloc aquest dimarts a Caldes de Malavella (Selva), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La víctima mortal era l’acompanyant del turisme, mentre que el ferit greu era el conductor. Els fets han tingut lloc poc abans de les set de la tarda al quilòmetre 2 de la carretera GI-673. Segons les primeres informacions facilitades per l’SCT es tracta d’una col·lisió per envestida. A dos quarts de nou de la nit la via seguia totalment tallada i la policia local feia desviaments. A banda dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han treballat a l’accident.

Port de Tarragona