Robatori de pel·lícula a membres de la família reial de Qatar en un hotel de Barcelona

Establecimiento, en la confluencia del Passeig de Gràcia y la calle Mallorca, donde se produjo el robo. / GM

Els Mossos d’Esquadra han rebut una denúncia per part de membres de la família reial de Qatar, on declaren haver patit un robatori mentre s’allotjaven en un hotel de Barcelona, ​​publica La Vanguardia. El robatori es va cometre dissabte passat i el botí va consistir en rellotges i joies que la policia catalana ha valorat en 30.000 euros. El robatori no tindria més rellevància que qualsevol altre robatori -llevat que es tracti de membres d’una família real- si no fos perquè aquell dia una fallada informàtica va anul·lar la possibilitat que les càmeres de seguretat gravessin imatges i que s’utilitzés una clau mestra o una còpia de la clau.

Els lladres es van emportar tota la caixa de seguretat on es trobaven els objectes robats, que els denunciants valoraven en gairebé el doble del que es va valorar en comissaria. Els delinqüents van anar directament a l’habitació dels de Qatar, ja que no es va registrar cap altra sostracció a l’establiment aquest dia.

Port de Tarragona