Dos detinguts a Salou per un robatoris amb violència i falsificació d’un document d’identitat

Els Mossos van detenir a l'autopista, també a Salou, a un conductor que mai havia obtingut el carnet de conduir i que circulava a 197 km/h.

Imatge del radar de Mossos on es va detectar el vehicle que circulava a 197 kh/h. per l'AP-7

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou han detingut dos homes, de 20 i 39 anys, de nacionalitats algeriana i marroquina, veïns de Madrid i Santa Coloma de Gramenet, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. A més, l’home de 39 anys va ser detingut també per un delicte de falsificació documental, informa la Policia catalana. Els fets van tenir lloc la matinada de dimarts a Salou quan dos homes van apropar-se a dos joves que sortien de la zona d’oci per demanar-los foc. Llavors, un dels individus va començar a simular que jugava a futbol amb els nois per poder-se apropar a un d’ells i furtar-li la cartera sense que s’adonés. Ara bé, els joves ho van detectar i li van recriminar l’acció.

El resultat va ser que el furt es va convertir en robatori amb violència ja que els dos individus van agredir els joves per poder marxar amb la cartera. Les víctimes van trucar al 112 quan els dos individus van marxar del lloc i van seguir-los fins al carrer Llevant del municipi. Allà va arribar una patrulla dels mossos que va trobar-se amb les dues víctimes i amb un dels autors que va quedar detingut.

El detingut es va identificar amb un carnet d’identitat francès que presentava diversos indicis que apuntaven a que podia ser una falsificació. Posteriorment a comissaria, els mossos van comprovar aquest fet i van detenir també l’home de 39 anys per un delicte de falsedat documental.

Ahir, els agents van tornar a la zona on s’havia produït el robatori. L’objectiu era la prevenció de furts i robatoris però també intentar localitzar i detenir el segon autor. Així, de matinada els mossos van veure un individu que coincidia amb la descripció del segon lladre. Ràpidament, el van interceptar i, mitjançant la col·laboració de la víctima, van poder confirmar que es tractava del segon autor i el van detenir. Els dos detinguts han passat avui dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Conduïa a 197 km/h per l’autopista sin carnet de conduir

Mossos de Trànsit de Tarragona van detenir ahir al matí un home de 27 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís. Els fets van tenir lloc a les 09.00 hores d’ahir durant un control de velocitat que s’havia establert al punt quilomètric 253.8 de l’AP-7, dins del terme municipal de Salou. Els agents van detectar un turisme que circulava a 197 km/h en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 120 km/h.

A més, el conductor no va acreditar ni la seva identitat ni cap llicència que l’habilités a conduir. Per aquest motiu el va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i el van denunciar administrativament per excés de velocitat. El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Port de Tarragona