Els Mossos detenen la parella de la jove apareguda morta al riu Congost de Granollers

La víctima estava embarassada de dos mesos quan va morir.

Arxiu / Archivo

Els Mossos d’Esquadra han detingut a l’Hospitalet de Llobregat la parella de Vianca Alejandra Roca, la jove de 25 anys que va aparèixer morta a prop del riu Congost de Granollers el 9 de setembre del 2018, informa el TSJC. La policia el va arrestar dilluns després d’una complexa investigació que ha permès reunir suficients proves contra ell. El detingut té 28 anys i és de nacionalitat dominicana. L’arrestat va passar aquest dimecres a disposició judicial i el jutge va decretar presó provisional per a l’home.

La dona estava embarassada de dos mesos, segons consta en la interlocutòria que ha dictat el jutjat de violència contra la dona número 1 de Granollers.

Port de Tarragona