Els Mossos detenen un menor que hauria apunyalat un vigilant de seguretat després d’un intent de robatori

ACN .- Els Mossos han detingut aquest dijous al matí un jove de 17 anys acusat d’haver apunyalat un vigilant de seguretat d’un establiment del centre de Barcelona. Segons la versió policial, el jove ha participat en un intent de robatori fora de la botiga, però els vigilants ho han vist i han intervingut. Algunes fonts indiquen que el noi formava part d’un grup de tres persones que volien atracar uns turistes, però que les altres dues han aconseguit fugir. Els Mossos d’Esquadra no confirmen aquest extrem. Sigui com sigui, el menor ha estat retingut pels vigilants, moment durant el qual s’ha produït l’agressió, que no comporta perill per a la vida de la víctima, per bé que ha estat atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els vigilants han retingut el jove fins que han arribat els Mossos, que l’han detingut.

Port de Tarragona