Dos accidents entre diversos camions a Sidamon causen deu quilòmetres de retencions a l’A-2 en sentit Lleida

L'autovia s'ha tallat totalment a quarts de quatre de la tarda i s'ha obert un carril a les 17.39h quan la grua ha retirat parcialment els vehicles

S. C. Trànsit

ACN .- Dos accidents entre diversos camions a Sidamon (Pla d’Urgell) causen a les sis de la tarda deu quilòmetres de retencions a l’A-2 en sentit Lleida, segons informa el Servei Català del Trànsit. L’autovia ha quedat totalment tallada en el punt quilomètric 480 a quarts de quatre de la tarda i els Mossos d’Esquadra han desviat el trànsit per la N-II. A les 17.39h s’ha reobert un dels carrils en sentit Lleida, després que la grua hagi retirat parcialment els vehicles que ocupaven la via. El primer xoc ha estat a les 16.10 hores, quan s’ha produït un encalç entre tres camions i un turisme, un dels quals ha bolcat per la part de la cabina i el conductor hi ha quedat atrapat. El segon sinistre ha tingut lloc cap a les 16.41 hores i, en aquest cas, ha estat un encalç entre tres camions, sense ferits.

Port de Tarragona