Ferida greu una ciclista a Salou en ser atropellada per un conductor que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia

La dona, de 54 anys, creuava per un pas de vianants

Arxiu / Archivo Policía Local de Salou

ACN Salou .- Una ciclista ha resultat ferida greu després de ser atropellada per un conductor begut que quadruplicava la taxa d’alcohol permesa. L’accident ha tingut lloc a dos quarts de set del matí d’aquest divendres a la confluència entre la carretera C-31b amb el passeig del 30 d’Octubre. Segons informen fonts municipals, la ciclista creuava un pas de vianants quan s’ha produït l’impacte amb el vehicle. El conductor és un ciutadà de Moldàvia, resident a Reus. L’home ha estat detingut per haver donat positiu en dos controls d’alcoholèmia. Ha donat un resultat d’1,09 mil·ligrams per litre d’aire expirat en la primera prova, i d’1,07 en la segona. S’estan fent diligències i passarà properament a disposició judicial, per un presumpte delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol.

La ciclista ferida de gravetat ha estat ràpidament traslladada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat dotacions de la Policia Local de Salou i de Bombers de la Generalitat.

Port de Tarragona