FLASH: Dos morts per un corriment de terres en un poble de València

Els morts eren operaris d'una grua que ha caigut per un precipici de 40 metres.

Carretera CV-363 on s'ha produït el corriment de terres mortal. / GM

Un corriment de terres ha provocat la mort de dos operaris d’una grua que treballaven a la carretera CV363, a la població de Llaures dels Olmos, a la zona limítrofa amb l’Aragó, a la província de València. El despreniment s’ha produït a dos quarts del matí, moment en què pedres i terra ha colpejat la grua, que s’ha precipitat per un barrant d’entre 30 i 40 metres d’altura. Bombers i efectius d’emergència sanitària s’han desplaçat al lloc per atendre el succés al costat d’un helicòpter medicalitzat. La mort s’ha confirmat a dos quarts de dues de la tarda.

Encara no es coneix el motiu pel qual s’ha produït el despreniment mortal.

 

Port de Tarragona