FLASH: Mor un pilot en la classificació de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya

Imatge d'arxiu de l'equip Motocrom de la passada edició de les 24 Hores. / motocrom.com

El Circuit de Barcelona-Catalunya informa que aquesta tarda ha mort el pilot Aurelio Martínez, de 55 anys, durant els entrenaments de classificació. El succés s’ha registrat al revolt 10 del circuit de Montmeló quan la moto del pilot francès Baptiste Santillini s’hauria quedat sense frens, impactant en la corba amb Martínez. Segons l’organització dels equips Team GT Endurance (número 30) i Motocrom (número 51) s’han vist involucrats en l’accident. El pilot ha estat atès pels serveis d’emergència mèdica del circuit que no van aconseguir reanimar el pilot que, traslladat a l’Hospital de Granollers, es va certificar la seva mort. Aurelio Martínez havia nascut a Alella el 1963.

Port de Tarragona