Maten un home d’un tret en una perruqueria del barri de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona

Exterior de la perruqueria Spejos, on s'ha registrat el tiroteig. / GM

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort d’un home en una perruqueria del districte de Sarrià-Sant Gervasi. Segons ha pogut saber l’ACN per fonts pròximes al cas, l’home hauria mort d’un tret. Segons aquestes mateixes fonts, l’home hauria anat a trobar-se amb la seva dona a la perruqueria i ha estat en aquest moment que s’haurien produït els fets, dels quals es desconeix el motiu. La Divisió d’Investigació Criminal està treballant al lloc dels fets, que està acordonat per un dispositiu policial. Fonts policials han explicat que l’avís s’ha rebut prop de les nou del vespre d’aquest dissabte i que de moment no consta cap detingut.

En un primer moment, es va pensar que la víctima era una dona, tal com van publicar diversos mitjans davant la confusió dels primers moments. Mossos ha confirmat posteriorment que es tracta d’un home. Probablement el marit de la perruquera.

Els Mossos no descarten cap hipòtesi en l’assassinat del marit d’una perruquera de Sant Gervasi, a Barcelona

Port de Tarragona