Vint ferits, dos en estat crític, traslladats a centres hospitalaris després d’una violenta explosió en un centre comercial de Florida

Les autoritats informen d’una vintena de ferits, dos d’ells en estat crític, després d’una violenta explosió registrada en un centre comercial de Florida, a la localitat de Plantation, a prop de Fort Lauderlale. L’explosió va llançar a més de 100 metres enderrocs i runes pertanyents a l’estructura del centre comercial, informen mitjans locals. La zona ha quedat tancada al trànsit mentre els serveis d’emergència atenen els ferits i els Bombers avaluen la situació al costat de la policia, que ha acordonat els carrers pròxims per evitar el pas de persones i vehicles.

Es desconeixen de moment les causes de l’explosió, que ha deixat completament destruïda una part del complex comercial, especialment al que ocupen les instal·lacions d’un gimnàs.

AMPLIAREM

Port de Tarragona