Els Mossos no descarten cap hipòtesi en l’assassinat del marit d’una perruquera de Sant Gervasi, a Barcelona

Exterior de l'establiment on es va trobar mort a trets el marit de la propietària. / Guillem Roset

M. Peñalver

La mort del marit de la propietària de la perruqueria Spejo ‘s del barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona ahir nit no està clara. Els investigadors no han descartat cap hipòtesi, encara que la inicial fos la d’un robatori amb intimidació. Si bé hi ha elements que poden portar a pensar en l’atracament, com pot ser l’hora en què es tanca l’establiment o es fa la recaptació, també sorprèn que l’autor dels cinc trets no s’apropiés de l’esmentada recaptació, segons afirma La Vanguardia.

Potser sorprengui també la contundència de l’atac, ja que és poc habitual que qui perpetra un robatori amb intimidació o violència dispari mortalment i després actuï. Els testimonis van veure fugir a un home jove, prim i amb el cabell curt, que cobria la seva cara i portava guants. El mort, de 47 anys i veí del Maresme, que també -segons l’esmentat rotatiu és propietari d’una empresa. La fugida de l’homicida sense portar-se el diners pot també interpretar-se com una reacció espontània en comprovar que els seus trets havien acabat amb la vida d’una persona. Potser en els seus plantejaments inicials no es trobava haver d’utilitzar l’arma. El que sí és cert és que la forma d’actuar: disparar mortalment en els primers segons de l’acte delictiu té més a veure amb un altre tipus de delictes contra les persones que no els relacionats amb la propietat.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra de Barcelona, ​​per tant, no descarta cap mòbil i per això investiga l’entorn de la víctima, com és habitual en casos com el que ha arribat al seu departament. L’anàlisi de les càmeres de seguretat, tant de l’establiment com d’altres de la zona, acompanyat dels testimonis, la balística i altres indicis portaran probablement en els propers dies a la detenció del suposat atracador.

Maten un home d’un tret en una perruqueria del barri de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona

Port de Tarragona