Mor un home quan la policia el detenia després d’intentar agredir sexualment dues dones armat amb un ganivet, a Saragossa

D.A.H.C., de 29 anys i nacionalitat colombiana, ha mort aquest matí a Saragossa mentre agents de la Policia Nacional li detenien després d’haver rebut avís per part de dues dones, que havien estat atacades amb intencions sexuals, publica Heraldo de Aragón. La mateixa font afirma que minuts abans de les sis d’aquesta passada matinada el mort havia intentat agredir sexualment una jove que va poder fugir. Mitja hora després, va tornar a repetir l’agressió cap a una altra dona, a la qual va causar ferides armat amb un ganivet. La dona va ser atesa a l’Hospital Provincial.

Efectius del Cos Nacional de Policia van realitzar una recerca per la zona i van aconseguir localitzar el presumpte agressor, que s’ha mostrat extremadament violent quan anava a ser reduït, arribant a agredir a sis policies que van haver de ser atesos de les lesions. Pel que sembla, ara que es deixa reduïa el presumpte agressor sexual va patir una parada cardíaca. La policia creu que es trobava sota els efectes de les drogues quan es van produir els fets i la detenció.

Port de Tarragona