Un mort i un ferit greu en un xoc entre vehicles a la Ronda de Dalt de Barcelona

L'accident s'ha produït a dos quarts de sis de la matinada i la ferida greu ha estat traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron

archivo / arxiu

ACN .- Una persona ha resultat morta en un accident de trànsit a Nou Barris, a Barcelona, i una segona ha resultat ferida greu i s’ha hagut de traslladar a l’Hospital Vall d’Hebron. L’accident s’ha produït per una col·lisió lateral entre dos vehicles entre les sortides 3 i 4 de la Ronda de Dalt cap a dos quarts de sis de la matinada. La persona morta era un home de 30 anys, conductor d’un dels vehicles, i el segon conductor no ha estat ferit. Segons l’Ajuntament s’ha practicat la prova d’alcoholèmia, que ha donat negativa. En un inici s’ha tallat el trànsit de la Ronda de Dalt en sentit Besòs, que ja ha estat reobert. Aquesta és l’onzena persona morta en un accident de trànsit a Barcelona durant el 2019.

Port de Tarragona