Set detinguts al Vendrell per traficar amb droga a dos domicilis

La Guàrdia Civil ha detingut set persones per presumptes delictes contra la salut pública i pertinença a organització criminal a la localitat del Vendrell, a la província de Tarragona. Els arrestats estan acusats de traficar amb droga a dos domicilis d’aquesta població. La investigació va començar a principis de març, en què es van establir controls policials després de detectar en diversos domicilis es podria estar venent, presumptament, tot tipus de substàncies estupefaents.

Aquests dispositius van donar resultat positiu, quan es va constatar un gran tràfec de persones en dos domicilis de la veïna localitat tarragonina. Per aquest motiu i després d’obtenir autorització d’entrada i registre per part del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, es va accedir a l’habitatge trobant-se en el seu interior les persones investigades, que van resultar detingudes en aquest instant, iniciant posteriorment el registre de l’habitatge , confiscant 185’08 grs. de cocaïna, 2.378 grams. de marihuana, 253 grs. d’haixix, grs. 824 grams de heroïna, 225’80 grs. d’amfetamines, 174 unitats d’èxtasi i 9.810 grs. d’altres suposades substàncies sense determinar a més de 8.875 € en efectiu.

Els detinguts van ser posats a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell per un presumpte entramat criminal de «venda al detall» i pels delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i pertinença a organització criminal. Fins al moment, tres dels detinguts han ingressat a la presó.

Port de Tarragona