Mor una jove de 19 anys, veïna de l’Esquirol, que va resultar ferida en un accident de trànsit a Seva

Servei Català de Trànsit

C.V.V., una jove de 19 anys, veïna de l’Esquirol, ha mort a l’hospital Parc Taulí de Sabadell hores després de patir un accident a la C-17, al terme municipal de Seva, a la província de Barcelona, ​​publica el digital El Cas. L’accident es va produir minuts després de dos quarts de sis de la tarda quan el vehicle en què viatjava la víctima va patir una sortida de via. Com a conseqüència de l’impacte, tant la passatgera davantera com la conductora van resultar amb ferides d’extrema gravetat. La morta és la conductora del vehicle, mentre que el passatger davanter va ser ingressat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Sis dotacions de Bombers de la Generalitat van haver de realitzar treballs d’excarceració per recuperar els ferits. Quatre patrulles de Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) i un helicòpter d’aquest cos sanitari van atendre l’emergència.

Port de Tarragona