Mor a l’hospital Clínic de Barcelona el jove ferit amb arma blanca a una baralla a l’Eixample de Barcelona

Arxiu / Archivo

L’home que ha resultat ferit molt greu a l’abdomen per arma blanca en el marc d’una baralla en un locutori a l’Eixample de Barcelona aquest dimecres a la nit, ha mort a l’Hospital Clínic, segons ha informat l’Ajuntament de la capital catalana. La baralla ha tingut lloc a la cruïlla dels carrers Consell de Cent amb Entença i ha implicat tres persones. A banda de la víctima mortal, hi ha hagut una altra persona ferida greu, que a més ha quedat detinguda. La víctima mortal havia aconseguit entrar a demanar ajuda a un establiment situat a pocs metres d’on havia tingut lloc la baralla, i en aquell moment també han arribat dos motoristes de la Guàrdia Urbana que passaven per la zona. Aquests han demanat reforços i una ambulància, i el ferit ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital Clínic, on ha mort poc després.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat tres unitats, una de les quals ha traslladat a dos quarts de deu de la nit al ferit molt greu a l’Hospital Clínic, ha informat el servei sanitari.

Port de Tarragona