La víctima mortal de l’accident de Constantí és un home de nacionalitat francesa que no duia col·locat adequadament el cinturó de seguretat

Foto: Eloi Tost

ACN.-La víctima mortal de l’accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dimecres al quilòmetre 251 de l’AP-7, en terme municipal de Constantí (Tarragonès) era un home de nacionalitat francesa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’home conduïa un dels dos vehicles implicats en el sinistre. A l’altre cotxe hi viatjaven dues persones que han resultat ferides amb lesions de gravetat menor i han estat traslladades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del xoc cap a tres quarts de sis de la tarda i hi han enviat quatre patrulles. També hi han actuat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
A més, Trànsit ha indicat que la víctima mortal probablement no portava col·locat adequadament el cinturó de seguretat.

Quant a l’afectació viària, l’AP-7 ha estat tallada en el punt del sinistre en direcció Barcelona i el trànsit s’ha desviat per la sortida de Reus. Cap a dos quarts de set de la tarda s’ha pogut obrir un dels carrils.

Un mort i dos ferits en un accident de trànsit entre dos cotxes a l’AP-7, a Constantí

Port de Tarragona