Un jove mor atropellat per un tren a Mollet del Vallès quan creuava les vies patinant per un pas no habilitat

La víctima tindria entre 25 i 30 anys i la circulació ha quedat restablerta a la zona

El succés s'ha produït al carrer Ronda d'Orient a uns centenars de metres de l'estació de Renfe.

Un jove ha mort atropellat per un tren a Mollet del Vallès quan creuava les vies patinant per un pas no habilitat per on no es podia creuar, segons han confirmat Renfe, que apunten que la víctima anava amb patins en línia. Els Mossos han rebut l’avís cap a tres quarts d’onze del matí i assenyalen que tot apunta que es tractaria d’un accident. El succés s’ha produït a uns 400 metres de l’estació Mollet-Sant Fost, al carrer Ronda d’Orient. La policia ha obert una investigació i està treballant per identificar la víctima, que, segons l’Ajuntament de Mollet, tindria entre 25 i 30 anys. El tren afectat és de la línia R11, anava en direcció Portbou i no tenia parada a l’estació de Mollet-Sant Fost, a la sortida de la qual s’ha produït l’atropellament. L’accident ha provocat el tall de la circulació, afectant les línies R2 Nord, R8 i R11. La circulació ja ha quedat restablerta.

Port de Tarragona