Un policia espanyol de vacances redueix a Times Square a l’atacant d’un policia de Nova York

Imatge penjada al Facebook de la Policia Nacional de la intervenció de l'agent.

Rubén Castillo, un agent del Cuerpo Nacional de Policia destinat a València es trobava amb la seva parella passejant per Nova York, on passa les vacances, quan va decidir intervenir en una baralla en la qual estava implicat un agent de la policia novaiorquesa. L’espanyol va observar com un home donava un cop de cap al policia i posteriorment intentava prendre-li l’arma, i va decidir intervenir per defensar-lo. Mentre que l’agent nord-americà es trobava marejat a terra, Castell va reduir i emmanillar a l’atacant, un home que va ser requerit pel policia minuts abans per portar a un gos sense corretja que molestava els vianants a la zona més cèntrica de la ciutat. L’actuació de l’espanyol va aixecar aplaudiments i felicitacions, encara que Rubén afirma que en comptes d’aplaudir, el millor hagués estat que ajudessin a l’agent al qual estaven pegant.

Port de Tarragona