35 passatgers ferits en un vol d’Air Canada a conseqüència d’una violenta turbulència sobre el Pacífic

Foto: Air Canadà Media

Un vol de la companyia Air Canadà s’ha vist obligat a aterrar a l’aeroport de Honolulu després de patir una violenta turbulència que ha provocat almenys 35 ferits entre els passatgers, ha comunicat la línia en un comunicat. L’avió, un Boeing 777 que feia la ruta entre Toronto i Sidney, s’ha vist sorprès sobtadament per la turbulència, que ha provocat que molts passatgers xoquessin contra el sostre de la nau. Segons alguns dels viatgers es van viure escenes de pànic fins que la nau es va anivellar i va començar a baixar cap a Honolulu perquè els ferits poguessin ser atesos.

A l’avió viatjaven 269 passatgers i 15 membres de la tripulació. La majoria dels passatgers ferits es trobaven de peu, al bany o als passadissos, a més dels que no tenien el cinturó lligat correctament en aquell moment i per aquest motiu van sortir disparats de forma molt violenta. Prova d’això és que algunes zones de l’espai de les maletes o del sostre es van trencar o van quedar abonyegats causa dels cops de cap d’alguns passatgers. Aquests van ser allotjats en hotels de l’illa on havien de decidir, segons el seu estat, si continuar en un altre vol matí o rebre atenció mèdica.

Port de Tarragona