Detenen un home que es va colar al Palau de Buckingham mentre la reina Isabel II dormia

La Policia de Londres informa de la detenció d’un home de 22 anys que va ser capturat a l’interior del Palau de Buckingham, on va aconseguir entrar grimpant per la façana. La reina Isabel II es trobava en aquests moments dormint a les seves habitacions. El succés va passar ahir, dimecres de matinada quan l’individu va intentar entrar per la porta principal del palau sobre les dues de la matinada. Els agents que custodien les dependències reals van aconseguir detenir-quatre minuts després que aconseguís entrar al palau.

Segons un comunicat fet públic per la Metropolitan Police, l’home no portava cap arma i no es considera un incident relacionat amb el terrorisme. El sospitós va quedar en llibertat sota investigació.

Port de Tarragona