Una dona, en estat crític després d’una explosió en un pis del carrer Entença de Barcelona

El carrer Entença de Barcelona tallat entre Consell de Cent i Aragó a causa del succés. / Elisenda Rosanas

Una dona ha estat traslladada en estat crític aquesta tarda després de registrar-se un incendi en un cinquè pis del carrer Entença de Barcelona. La ferida pateix cremades en el 70 per cent del cos. Onze dotacions de Bombers de Barcelona van participar en l’extinció del foc, que s’ha registrat en el nombre 96 del carrer Entença de Barcelona, informa Ajuntament de Barcelona. El succés es va originar a les 19.45 hores d’aquesta tarda i es produeix prop del lloc on una persona va morir en una baralla ahir a la nit. Algunes fonts afirmen que abans de l’incendi es va registrar una explosió en l’habitatge abans de l’incendi. De moment es desconeix l’origen de l’incendi, que provoca talls de circulació a la zona de l’Eixample afectada.

ACTUALITZACIÓ: A les 20:17 minuts els bombers van donar per extingit el foc i procedien a tasques de ventilació, informen des de l’Ajuntament.

Port de Tarragona