Un policia fora de servei reconeix i deté en un centre comercial de Màlaga a dos fugitius buscats a Suècia per segrest i tortura

Un dels germans és boxejador olímpic i tots dos són considerats molt violents i han pertangut a una banda motard de la ciutat de Göteborg

CNP

Un agent de la Policia Nacional lliure de servei ha detingut a un centre comercial de Màlaga a dos dels fugitius més buscats de Suècia. Els dos germans suecs, de 35 i 37 anys, tenien sengles ordres europees de detenció i lliurament en vigor dictades per les autoritats d’aquest país en relació al segrest i posterior tortura d’una persona.
L’arrest es va produir aquest passat diumenge al voltant de les 14:00 hores a la galeria comercial situada a l’estació de tren de Màlaga. En un espai ple de turistes i passatgers, l’agent -destinat a Policia Judicial de la comissaria de Màlaga-va reconèixer a dues perillosos pròfugs als quals les últimes informacions, rebudes a través dels canals de cooperació policial internacional, situaven a la província. Aquests homes, buscats pel segrest d’una persona durant tres dies, són considerats com a molt violents. Un dels germans és boxejador olímpic i tots dos han pertangut a una coneguda banda motera de la ciutat de Göteborg.
El policia va seguir els passos dels germans pels passadissos de la galeria comercial, recaptant el suport dels vigilants de seguretat a causa de la perillositat d’aquests homes i la possibilitat que fossin armats. A continuació, l’agent va identificar als sospitosos amb l’assistència del
personal de seguretat de l’establiment i, després de comprovar que es
tractava de les persones buscades per les autoritats sueques, va procedir a
seva detenció sent traslladats posteriorment fins a la comissaria
provincial de Màlaga.

Van ferir a una persona amb una màquina perforadora per robar-
Els fugitius, segons dades de la requisitòria judicial, estarien relacionats
amb el segrest i tortura durant tres dies d’una persona a Suècia en
febrer d’aquest any. Els germans, presumptament, haurien ferit a la
víctima amb una màquina perforadora i li haurien causat lesions
greus, amb la intenció d’obtenir les seves claus bancàries i operar amb les
mateixes. A més, tots dos compten amb diversos antecedents al seu país.
Més tard es va tenir coneixement que els arrestats tenien intenció de
abandonar la Costa del Sol aquest mateix dia.

Port de Tarragona