Detinguts in fraganti amb 13 mòbils que havien robat a una discoteca de Salou

Mossos

Dos agents de Mossos de Salou han detingut un home i una dona, de 22 i 20 anys respectivament, tots dos de nacionalitat espanyola, ell amb domicili desconegut i ella amb veïnatge a Madrid, com a presumptes autors de 13 furts de telèfon mòbil comesos a una discoteca de Salou. Els mossos, de paisà, es trobaven fent un dispositiu de prevenció a la zona d’oci del municipi van contactar amb els vigilants de seguretat de la discoteca i van accedir al local per fer comprovacions.

Els mossos amb l’ajuda dels vigilants van localitzar una parella a l’interior del local que segons diversos indicis podrien estar cometen furts a la discoteca. Així, els agents van fer sortir les dues persones i van escorcollar-les. A la bossa de mà que portaven, els mossos van trobar 13 mòbils de diferents marques, molts d’ells de gamma alta, una cartera amb diners i documentació d’una dona i un targeter amb documentació diversa.

Mentre els mossos identificaven aquestes persones, una noia va sortir de la discoteca i va informar els agents que els identificats havien intentat sostreure-li la bossa de mà però que no ho havien aconseguit i havien marxat. Els mossos van detenir els dos identificats com a presumptes autors de 13 delictes de furt. A més, durant la mateixa matinada els mossos van poder localitzar nou de les víctimes del furt i retornar-los els seus mòbils així com la cartera sostreta. L’endemà a comissaria, els mossos van retornar un desè mòbil sostret a la seva propietària.

Durant els dies posteriors a les detencions, els agents van fer gestions per localitzar els propietaris dels terminals i poder-los lliurar els seus mòbils però encara queden tres telèfons mòbils pendents de retornar. El detingut, que tenia tres antecedent per altres cossos policials, i la detinguda van passar dimarts a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona