Ferit crític un home tirotejat al Poblenou de Barcelona

Calle Fernando Poo, donde se habría producido el tiroteo. / GM

Un home ha resultat ferit per arma de foc en ser tirotejat dins la zòna de la plaça Prim, al districte del Poblenou de Barcelona, ​​poc abans de les onze de la nit, segons ha avançat la SER i ha confirmat l’ACN. La persona agredida té 20 anys i ha resultat ferida crítica, segons han explicat fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han enviat tres ambulàncies medicalitzades al lloc. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital del Mar. Segons la informació que dóna l’emissora, el presumpte pistoler portava gorra i ha fugit en un patinet elèctric. Mossos i Guàrdia Urbana busquen l’autor de l’agressió.

Aquest fet és el segon que es coneix en el qual s’han utilitzat armes de foc, ja que ahir a la discoteca Shoko del front marítim de Barcelona, ​​es va produir un tret durant una disputa.

Port de Tarragona