Detingut un conductor drogat per provocar un accident múltiple amb set ferits al centre de Barcelona

Totes les víctimes estan hospitalitzades i entre elles hi ha una menor de 10 anys

Agents de la Guàrdia Urbana al costat d'un dels cotxes accidentats. / Nazaret Romero

ACN .- La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dissabte a la tarda el conductor d’un vehicle que ha provocat un accident múltiple a Barcelona que ha deixat set ferits. Segons informa l’Ajuntament, els fets han passat al voltant de les sis de la tarda, quan un cotxe que pujava pel carrer de Comte Urgell ha atropellat un motorista en marxa, ha seguit i ha xocat amb un altre vehicle a l’altura del carrer de Diputació. En aquest punt, el cotxe ha continuat la marxa saltant-se semàfors en vermell i ha topat amb vehicles estacionats. Les set persones ferides, entre les quals hi ha una menor de 10 anys, han ingressat en estat menys greu a diversos centres sanitaris. El conductor ha donat positiu en la prova de drogues i ha estat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Port de Tarragona