Una jove, ingressada en coma induït després colpejar-se contra una porta en un tobogan aquàtic de la Cerdanya

Moment en que la jove baixa pel tobogan, on es pot apreciar la porta de fusta amb la que es va colpejar.

Una nena de 14 anys es troba ingressada en un hospital de Perpinyà després colpejar-se contra una porta quan baixava per un tobogan d’un parc aquàtic de la localitat d’Err, a la Cerdanya. Segons publica Diari de Girona, una porta de fusta que donava accés a una estructura de fusta, situada al final del descens, es va obrir per accident i la noia va xocar amb el seu cap contra la porta quedant inconscient sobre l’aigua. La jove ferida és una component de la selecció catalana de surf de neu i celebrava amb les seves companyes que havia acabat una concentració. Va ser traslladada en helicòpter des del parc Drop-in Cerdanya Water Jump, que col·labora amb la gendarmeria francesa en la investigació sobre els fets. Els pares de la jove ferida van afirmar a TV3 que el cas és greu i que exigiran responsabilitats al parc, a més de per l’accident en si, pel fet que en aquest moment no hi havia cap socorrista a prop, van afirmar a la cadena.

Port de Tarragona