“Apagada” al centre de Nova York per causes desconegudes afecta 40.000 abonats, Metro, teatres i botigues

Segons alguns testimonis, es va sentir una explosió abans de la interrupció del servei.

Imatge del metro durant l'apagada. / Willie Jones

Les autoritats investiguen una apagada que afecta el centre de Manhattan. Entre els serveis que van deixar de funcionar es troba al metro, que ha quedat afectat per la falta de subministrament elèctric i els establiments i teatres de la zona de Times Square. Algunes fonts publiquen que es va sentir una explosió abans d’interrompre el servei elèctric que no afecta la circulació ni és perceptible pels vianants, a excepció del funcionament dels semàfors, ja que encara és horari diürn a la ciutat (19 hores). Segons algunes persones, s’estaria evacuant alguns edificis i el pas de vehicles de bombers és freqüent pels carrers de l’Upper West Side. El tall d’electricitat pot afectar 38.000 abonats, segons alguns mitjans.

AMPLIEM

Port de Tarragona