Un jove begut xoca contra sis vehicles després d’una persecució policial per la zona d’oci nocturn de Blanes

La policia local de Blanes l'ha detingut i ha comprovat que ja tenia antecedents per delictes contra la seguretat del trànsit

Foto: Policia Local Blanes

La policia local de Blanes ha detingut aquest diumenge al matí un jove de 18 anys que conduïa begut i sense carnet de forma temerària per la zona d’oci nocturn d’Els Pins, informa l’ajuntament de la localitat. Quan passaven pocs minuts de les quatre de la matinada, una patrulla de dos agents ha donat l’alto al conductor, que ha fugit a gran velocitat. Els policies l’han perseguit per l’Avinguda d’Europa fins al carrer Sant Pere Màrtir, al costat dels dipòsits d’aigua del barri Quatre Vents, on el noi ha perdut el control del cotxe i ha xocat contra sis vehicles estacionats. Llavors, el conductor ha fugit corrent però els agents l’han aconseguit atrapar i l’han detingut per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

El jove ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia i, després d’identificar-lo, la policia local ha comprovat que ja tenia antecedents per anteriors delictes contra la seguretat viària. Els sis vehicles danyats, de diversa consideració, són de veïns de Blanes. Cap persona ni agent han resultats ferits durant l’incident, que ha finalitzat a un quart de sis del matí.

Port de Tarragona