Cauen des d’un novè pis mentre feien l’amor a la finestra, ella mor i ell torna a pujar a la festa

El succés ha passat a Sant Petersburg, a Rússia. El cos de la víctima va esmorteir l'impacte i ell va poder salvar-se.

Des del nové pis d'aquest edifici es va precipitar la parella. / The Sun

La Policia de Sant Petersburg, a Rússia, investiga un estrany succés ocorregut en un edifici de la ciutat durant una festa de joves. Una parella, ella de 30 anys i ell de 29, va caure al buit des del ampit d’una finestra del novè pis, a uns 30 metres d’altura, mentre feia l’amor. Al costat d’ells també va caure un televisor que ningú s’explica quina relació tenia amb el succés.

Com a conseqüència del violent impacte, la dona va morir instantàniament, però el cos d’ella va esmorteir l’impacte que va rebre l’home que, sense dubtar-ho, va tornar a pujar al novè pis a seguir la festa, segons publica The Sun i mitjans locals russos.

Port de Tarragona