Un conductor que es queda adormit mata un motorista en un xoc a la C250 a Quart, Girona

ACN Quart .- Un motorista ha mort aquest dimecres en un xoc amb un cotxe a la C-250 a Quart (Gironès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a les 9 del matí. L’accident ha estat al quilòmetre 5 de la carretera. Segons les primeres informacions, el conductor del turisme s’hauria adormit. Ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat traslladat a l’Hospital Josep Trueta. La víctima mortal és J.G.V., de 60 anys i veí de Palol d’Onyar. Amb aquesta ja són 87 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. S’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona