Un turista va denunciar el robatori del seu rellotge de 28.000 euros a Marbella, però el duia posat quan prenia l’avió de tornada

CNP

La Policia Nacional ha denunciat per simulació de delicte a un turista irlandès que havia denunciat el robatori d’un rellotge que portava posat quan va anar a l’aeroport de Màlaga-Costa del Sol. El rellotge està valorat en 28.000 euros i els agents li «van enxampar» a l’àrea de Sortides de l’aeroport abans d’agafar l’avió de tornada. El turista, de 56 anys, va simular haver patit un atracament a Marbella amb la intenció presumptament que una asseguradora li indemnitzara pel robatori.

En la denúncia consta que el passat dia 15 passejava per Puerto Banús quan un home va agafar el canell i li va arrencar el rellotge. L’endemà va ser detingut a l’aeroport amb el rellotge al canell.

Port de Tarragona