Enxampen un motorista a Lleida circulant de matinada en sentit contrari, sense casc i begut

Imatge d'arxiu d'una actuació de la Guàrdia Urbana de Lleida. / Busoms E.

ACN Lleida .- La Guàrdia Urbana de Lleida ha enxampat a les 5.20h de la matinada d’aquest divendres un motorista que circulava pel carrer Camp de Mart en direcció contrària i sense casc. Els agents han identificat el conductor, de 33 anys i de nacionalitat espanyola, i en observar que presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de l’alcohol li han fet la prova d’alcoholèmia que ha donat un resultat positiu de 0.76 mg/l. Els agents han fet les denúncies administratives per les infraccions de trànsit i les diligències penals per conduir sota l’efecte de begudes alcohòliques. Han traslladat la motocicleta al dipòsit municipal.

Port de Tarragona