Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona amb un autocar implicat

En el que va d'any, dotze persones han mort en sinistres viaris a la capital catalana

Imatge d'arxiu d'un accident amb un motorista implicat a Arenys. / Ajuntament Arenys

Un motorista de 26 anys ha mort aquest divendres a la tarda en un accident de trànsit al districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi, segons ha informat l’Ajuntament de la capital catalana. L’accident, en què també s’ha vist implicat un autocar, ha tingut lloc poc després de les quatre. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació d’aquest accident. En el que portem d’any han mort dotze persones en accidents de trànsit a la ciutat, segons ha informat la mateixa font.

Port de Tarragona