Dos homes i una dona detinguts a Barcelona per violar repetidament una dona a la que van tancar tot un cap de setmana a un solar

Un dels solars amb valles metàl·liques del barri de Sant Martí de Barcelona. / GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes i una dona per la seva presumpta relació amb una agressió sexual múltiple que va patir una dona el passat cap de setmana, a la que van mantenir tancada a un solar amb portes metal·liques, informa la Policía catalana.  A tots tres també se’ls acusa d’un delicte de detenció il·legal.

Els Mossos van tenir coneixement dels fets aquest dimarts 16 de juliol a la matinada, després que uns ciutadans localitzessin la dona caminant desorientada i demanant ajuda. Atès el seu estat, va ser traslladada a un centre hospitalari per rebre atenció mèdica. Des d’allà, es va informar als mossos de la situació seguint el protocol relacionat amb possibles agressions sexuals. Els investigadors van obrir una investigació per tal d’iniciar les gestions encaminades a esclarir els fets.

Segons la seva declaració, la dona va explicar que hauria estat retinguda durant el cap de setmana passat en un descampat amb portes metàl·liques. Finalment, va poder escapar del lloc. Uns ciutadans la van localitzar la matinada del dimarts16 de juliol en un evident estat de desorientació. La víctima va explicar que no recordava amb exactitud com va ser conduïda fins al lloc dels fets ja que s’hauria quedat adormida en un banc de la ciutat i en despertar-se recordava uns homes que l’haurien conduït al descampat on s’haurien produït les agressions i on hauria quedat retinguda durant tot el cap de setmana.

Fruit de les gestions d’investigació, els mossos van poder localitzar el lloc on presumptament s’haurien produït els fets i van identificar diverses persones que podrien estar relacionades amb l’agressió.

Ahir al matí, els mossos van detenir dos dels autors identificats com a presumptes autors de l’agressió sexual i detenció il·legal, de nacionalitat romanesa, i a una dona, de nacionalitat espanyola, que seria autora d’una detenció il·legal i delicte de lesions (lleu). La investigació continua oberta per detenir un tercer autor, de nacionalitat romanesa, identificat com a presumpte autor de l’agressió sexual i detenció il·legal. Els detinguts passaran aquest matí a disposició judicial.

Port de Tarragona