Mor el tirotejat al Poblenou de Barcelona divendres passat

L’home que va patir ferides com a conseqüència dels cinc trets que va rebre al mig del carrer, al Poblenou de Barcelona, va morir ahir a l’hospital del Mar de Barcelona, on portava una setmana en estat crític. La víctima tenia 36 anys i els Mossos d’Esquadra investiguen per identificar i detenir l’autor de l’homicidi, un jove que portava una dessuadora amb caputxa que va arribar a la plaça en un monopatí -amb el qual també huyó- i que va treure una pistola amb la qual va disparar al jove. Els clients d’un conegut restaurant van presenciar el fet que, per insòlit, els va semblar de ficció.

Quatre hores més tard es produïa un altre fet similar a la zona de Collblanc, a prop del límit de la ciutat amb l’Hospitalet de Llobregat, on va resultar ferit un altre home que va ser ingressat amb ferides greus a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Ferit crític un home tirotejat al Poblenou de Barcelona

Segon cas en poques hores de ferit a trets al mig del carrer, aquesta vegada ha estat un jove a l’Hospitalet de Llobregat

Port de Tarragona