Detenen un jutge de Granada acusat de maltractament a la seva esposa al mig del carrer i colpejar als agents que intentaven arrestar-lo

Vehicle de la Guàrdia Civil. / (Arxiu)

Un jutge de Granada ha estat detingut per, presumptament, maltractar la seva dona al mig del carrer el passat dissabte. Avisada la policia, van acudir al lloc, on van dur a terme l’arrest davant del que va presentar resistència, arribant suposadament a agredir els agents, segons informen diversos mitjans locals i nacionals, que citen fonts del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia. Un jutjat de la zona metropolitana de Granada el va deixar en llibertat després d’obrir diligències i emetre una ordre d’allunyament de 100 metres de la seva dona. En cap moment s’ha identificat al jutge, ni a l’òrgan on exerceix, tot i que pel que sembla es troba de baixa. Quedarà com investigat per un delicte de violència de gènere. Es dóna la circumstància que el suposat maltractament i la resistència als agents de l’autoritat s’instruiran en dos jutjats diferents.

Port de Tarragona