Investiguen una presumpte agressió sexual a un noi de 13 anys amb Asperger per part de companys d’institut a Vallirana

Els pares van denunciar els fets als Mossos d'Esquadra al desembre

ACN .- Els Mossos d’Esquadra investiguen un presumpte cas d’agressió sexual a un noi de 13 anys amb síndrome d’Asperger per part de quatre companys d’institut a Vallirana, segons ha avançat ‘El Caso’. Els pares van presentar una denúncia al desembre davant dels Mossos, que van posar el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. Segons el mitjà, aquests quatre joves, d’entre 14 i 15 anys, van fer-li tocaments i es van masturbar davant d’ell. També haurien intentat penetrar-lo. El noi va marxar de l’institut al febrer. En un comunicat, l’Ajuntament de Vallirana ha assegurat que ha treballat de manera transversal amb la família, el centre i tots els agents de la comunitat educativa, i ha rebutjat qualsevol mena de violència i agressió.

Port de Tarragona