Expedienten al Sónar per un cantant que va arribar a l’escenari a cavall

Cecilio G dirigint-se en cavall al seu concert al SonarXS / Nerea Coll

ACN .- L’Ajuntament de Barcelona ha obert un expedient informatiu al festival de música Sónar i a Fira de Barcelona després que un dels cantants que ha participat en l’última edició del certamen arribés a l’escenari a lloms d’un cavall. En concret, l’expedient estudia si s’ha vulnerat l’ordenança de protecció d’animals. Fonts del consistori han explicat que l’expedient s’ha obert després que l’entitat animalista Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (Faada) denunciés el fet. El raper Cecilio G va passejar amb el cavall des de la porta del recinte fins a l’escenari. Després, durant el concert, també va utilitzar un mussol viu. Fonts del festival han explicat que els seus responsables donaran «totes les explicacions» que requereixi l’administració a l’entorn d’aquesta qüestió.

Port de Tarragona