Roben prop d’una tona d’or valorat en 30 milions de dòlars fent-se passar per policies, al Brasil

Captura de vídeo de la càmera de seguretat de la terminal en el moment del robatori.

Vuit homes armats i vestits de policies van robar ahir més de 750 quilograms d’or que estaven emmagatzemats en un hangar de l’aeroport de Guarulhos, a Sao Paulo. Els lingots estan valorats en 30 milions de dòlars. Els individus van arribar a bord de dos vehicles i van prendre com a ostatges dos empleats. A continuació es van apropiar de l’or, que es trobava guardat en un furgó blindat. Els tot-terrenys que conduïen els delinqüents estaven identificats amb distintius de la Policia Federal del Brasil i van abandonar els vehicles més tard, alliberant als ostatges.

Paral·lelament, familiars del supervisor de logística de la terminal on es va robar van ser segrestats la nit anterior amb la promesa que serien alliberats l’endemà al matí, un cop perpetrat el robatori. Els delinqüents, després d’abandonar els vehicles logotipats, van utilitzar una ambulància i un altre tot-terreny blanc per fugir amb l’or.

Port de Tarragona