Mor l’actor Eduardo Gómez, el porter de «Aquí no hay quien viva»

L’actor Eduardo Gómez, conegut pels seus papers en la sèrie «Aquí no hay quien viva», ha mort als 68 anys, ha confirmat Alberto Caballero, creador de la sèrie televisiva. No ha transcendit la causa de la seva mort.

Gómez va començar la carrera d’actor amb gairebé quaranta anys, fent un paper secundari en la sèrie Ai, senyor, senyor! Anys després seria popular amb el seu paper de Mariano, el porter de la finca de «Aqui no hi ha qui visqui», interpretació per la qual va ser premiat el 2005. El 2003 va interpretar a l’agent Cornejo a La gran aventura de Mortadelo i Filemó i, en 2005, va fer un cameo en la pel·lícula Torrente 3: El protector, de Santiago Segura. El seu últim treball ha estat el de Juanito, en la sèrie Gym Tony.

Port de Tarragona