Nou accident mortal: Mor a l’hospital de Can Ruti un motorista que va patir una sortida de via a Sant Pol de Mar

Els serveis d'emergència atenen a un motociclista ferit a Tossa el passat dimecres 1 de maig. / Foto: Bombers

ACN .- El conductor d’una motocicleta ha mort aquesta matinada després de sortir de la carretera a l’N-II, a Sant Pol de Mar (Maresme). Els fets han tingut lloc a dos quarts de sis de la matinada al punt quilomètric 664 de la via quan, per causes que encara es desconeixen, el motociclista ha sortit de la carretera i ha resultat ferit. L’home, de 47 anys, ha estat traslladat en estat greu a l’hospital de Can Ruti on, finalment, ha mort. Amb aquesta víctima, són 97 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies medicalitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona