18 morts i 12 ferits en estavellar-se un avió militar sobre una zona residencial al Pakistan

Almenys divuit morts i una dotzena de ferits és el balanç d’un accident aeri que s’ha produït aquesta nit a la ciutat de Rāwalpindi, al Pakistan. Un avió militar de l’Exèrcit de Pakistan s’ha estavellat sobre una zona d’habitatges de la ciutat morint els cinc ocupants de l’aparell i la resta de les víctimes eren residents a les cases sobre les quals va caure l’aparell. Moltes d’aquestes cases van resultar danyades després de l’impacte, que va provocar un intens incendi. L’avió realitzava un vol d’entrenament quan es va precipitar a terra. Els equips d’emergència han trobat víctimes entre la runa i han traslladat els ferits a un hospital pròxim. Algunes de les víctimes no van poder ser identificades, de manera que serà necessari l’anàlisi d’ADN.

Port de Tarragona