Els Mossos busquen un home que va segrestar, agredir i va ruixar amb líquid irritant a la seva exparella, en Girona

Investigadors dels Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per localitzar l’autor d’un segrest i agressió de la seva exparella en un escampat de la zona de les Gavarres, a Girona. La retenció de la dona es va produir diumenge a la nit en una masia situada en una zona boscosa del massís. L’exparella de l’agressor anava lligada a un vehicle. Posteriorment la va agredir amb un objecte punxant abans de ruixar amb un líquid irritant, però la dona va poder escapar i va aconseguir arribar a peu fins a la localitat de Quart, a la comarca del Gironès. Allà va demanar a unes persones que la socorreguessin. Va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Port de Tarragona