Mor un ciclista en una topada amb un cotxe en una rotonda a l’Hospitalet de Llobregat

L'home, de 70 anys, ha estat traslladat en estat crític a l'hospital de Bellvitge

ACN.- Un ciclista ha mort aquest dimarts al migdia en una topada entre la seva bicicleta i un cotxe que ha tingut lloc a la rotonda entre els carrers Botànica amb Miquel Hernández de l’Hospitalet de Llobregat, segons han confirmat a l’ACN fonts de l’Ajuntament. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts d’una. Per causes que s’investiguen la bicicleta i l’automòbil han topat i el ciclista, un home de 70 anys, ha resultat ferit crític, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Se li han practicat maniobres cardiorespiratòries pel fet que havia soferta una aturada cardíaca i ha estat traslladat a l’hospital de Bellvitge. El SEM ha enviat dues ambulàncies al lloc dels fets.

Port de Tarragona