Un jutge pregunta a la fiscalia si ha d’admetre a tràmit una querella per prevaricació contra Enric Millo

De moment no hi ha cap investigat ni s'ha acceptat a tràmit la demanda de Juristes per la República

Enric Millo

ACN.- El Jutjat d’Instrucció número 27 de Barcelona ha preguntat a la Fiscalia la seva opinió sobre si ha d’admetre a tràmit o no una querella de Juristes per la República contra l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo per un presumpte delicte de prevaricació. Així s’especifica a la interlocutòria que el jutge ha fet arribar a totes les parts, entre elles el col·lectiu demandant, i que ha fet que aquests anunciessin a través de Twitter que s’admetia a tràmit la querella. En canvi, fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) han aclarit que la interlocutòria no pressuposa l’admissió a tràmit i, de fet, afirmen que, fins ara, no s’ha admès, ni hi ha cap investigat pels fets que es denuncien.

Així doncs, i com a primer pas abans de decidir si la querella s’admet o no a tràmit, el jutjat ha disposat que les actuacions es remetin al Ministeri Fiscal per tal que emeti un informe sobre la qüestió.

Port de Tarragona